Avi Networks komt naar Benelux

servers datacenter

Avi Networks gaat zijn pijlen richten op de Benelux-markt. Het bedrijf levert software-gebaseerde load balancing-oplossingen, waardoor de belasting van het netwerk en de applicaties verdeeld wordt bij toename in activiteit.

Avi Networks zal zich in de Benelux richten op organisaties die hun datacenters en applicaties willen moderniseren en op zoek zijn naar schaalbare virtuele netwerk functionaliteit. Het heeft verschillende klanten opgetekend in de Benelux, waaronder Proxsys, ict-dienstverlener voor de Nederlandse markt.

Proxsys kwam bij Avi Networks terecht tijdens de zoektocht naar nieuwe load balancing-oplossingen voor klanten.

‘Wij zien kansen in de Benelux-markt’, zegt Dirk Marichal, vicepresident voor EMEA en India bij Avi Networks. ‘Initiatieven zoals Multi Cloud/ Hybride Cloud, Openstack, SDN en Containers hebben behoefte aan flexibiliteit, schaalbaarheid en geautomatiseerde oplossingen. Veel bedrijven in de Benelux realiseren zich dat de traditionele load balancers eerder gemaakt zijn voor traditionele omgevingen.’

Cisco-partnerschap

De intrede op de Benelux is niet het enige nieuws dat Avi Networks te melden heeft. Na een jaar intensieve samenwerking is het bedrijf een strategisch partnership aangegaan met Cisco, waarbij de Avi Networks software is opgenomen in het Cisco-productportfolio. Dit moet de introductie op de Beneluxmarkt kracht bijzetten en onderstreept het belang van softwareoplossingen binnen de Cisco-productstrategie, stelt Avi Networks.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-18T11:07:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.