Managed hosting door True

Franstalige CIO-associaties fuseren

 

Handen

De CIO Club Wallonie-Bruxelles en de ADSIF (Association des Directeurs des Systèmes d’Information francophones) vloeien samen en vormen vanaf nu de CfDTN, de Cercle francophone des Décideurs en Technologies du Numérique, zo meldt Regional-IT.be.

De nieuwe vereniging telt 86 leden, waarvan de meeste informaticadirecteur zijn, cio’s of it-managers dus. De benaming cio of het Franse dsi werd bewust uit de naam geweerd omdat de associatie breder wil mikken. Het is de bedoeling om iedereen die van ver of dichtbij te maken heeft met de digitale transformatie in bedrijven of overheden te betrekken en te informeren. Ook ceo's of business-gerichte managers voor wie it en digitaal dagelijkse begrippen zijn geworden, behoren dus tot de potentiële leden.

De nieuwe associatie wordt voorlopig geleid door de twee voorzitters van de stichtende verenigingen. Dit zijn Daniel van Den Hove (senior partner van adviesbureau Alphega) voor de CIO Club en Marc Senterre (cio van Prayon) voor de ADSIF. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6184477). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.