Managed hosting door True

Econocom doet Franse en Duitse overnames

samenwerking

Het beursgenoteerde it-bedrijf Econocom is op het overnamepad in Duitsland en Frankrijk. In beide landen werden overnames gemeld aan de mededingingsautoriteiten, zo schrijft De Tijd.

In Frankrijk is het de Parijs it-dienstenleverancier Aciernet die voortaan onder de vleugels van Econocom werkt. Het bedrijf werd in 2001 opgericht en is gespecialiseerd in netwerkintegratie. Het is bijvoorbeeld al jarenlang een Cisco-partner. Aciernet heeft grote namen als Thales, Total, BNP Paribas, Crédit Mutuel en TF1 in zijn klantenportefeuille.

Bij onze oosterburen wil Econocom dan weer Energy Net inlijven. Die it-integrator werkt onder meer voor Heidelberg Cement, Leica en Ogilvy.

Eind vorige maand maakte Econocom bedrijfscijfers bekend die onder de verwachtingen bleven. De koers van het aandeel maakte sindsdien een duik. 

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.