Wolters Kluwer neemt Adsolut over

Deal handen schudden overname

De Nederlandse informatiedienstenleverancier Wolters Kluwer neemt het Belgische Adsolut over. Deze levert tools voor de samenwerking en uitwisseling van gegevens tussen belastingadviseurs en accountants en hun cliënten.

Adsolut uit Diepenbeek werd in 2007 opgericht en telt 24 medewerkers. Het bedrijf biedt een geïntegreerde tool aan die online-samenwerking mogelijk maakt tussen accountants en hun bedrijfscliënten, vooral kmo’s. De software omvat boekhouden en accounting, practice management, erp, rapportering en analyses. Wolters Kluwer verwacht binnen drie à vijf jaar een positieve return on investment (roi) op deze acquisitie.

‘Deze overname versterkt ons bestaande aanbod in België en voegt cloudfunctionaliteit en mobiele oplossingen toe’, zegt Ronny De Goedt, managing director van Wolters Kluwer Tax & Accounting België. ‘Samen met het Adsolut-team willen we verder innoveren om aan de wijzigende klantennoden te voldoen en applicaties te ontwikkelen die een eenvoudige en efficiënte samenwerking mogelijk maken tussen belastingadviseurs en kmo’s.’

Het Nederlandse Wolters Kluwers is aanwezig in veertig landen en bedient klanten in 180 landen. Het heeft 19.000 mensen op de loonlijst staan en draaide in 2016 een omzet van 4,3 miljard euro. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-01T13:49:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.