Managed hosting door True

Cheops neemt deel van Behind The Buttons over

 

Overname handen schudden

It-dienstenleverancier Cheops uit Edegem neemt de klanten en medewerkers over van de Managed & Cloud Services-afdeling van het Gentse Behind The Buttons. Deze integrator is gespecialiseerd in it-infrastructuur, it-beheer, en softwaretoepassingen.

Het kantoor in Gent van Behind The Buttons wordt zo de derde vestiging van Cheops in België. De continuïteit van de huidige klanten wordt gegarandeerd. Daarnaast gaat het bedrijf volop rekruteren. ‘Behind The Buttons zal Cheops de komende maanden bijstaan om de overdracht zo vlot mogelijk te laten verlopen, om zich daarna volledig te focussen op de software-activiteiten’, zegt ceo Leander Naessens van Behind The Buttons.

Cheops heeft al mooie referenties in de regio, met bedrijven als Arcelor Mittal, Honda en Ontex. Met de nieuwe stap wil de onderneming nog beter inspelen op deze regio, die veel groeibedrijven telt. Christophe Vanmalleghem, Managing Director van Cheops: ‘Bedrijven hebben hun it-ondersteuning en -infrastructuur graag dicht bij huis, ook als ze die uitbesteden. Met de overname van de Managed & Cloud Services afdeling van Behind The Buttons kunnen we nog beter inspelen op de noden van snelle groeiers in en rond de economische draaischijf Gent.’

Cheops telt momenteel zo’n tweehonderd medewerkers en wil dit jaar 75 aanwervingen doen. De omzet van 2017 zal aftikken op ongeveer dertig miljoen euro, een stijging van 28 procent tegenover vorig jaar. Cheops investeert ook in een nieuw datacenter dat volledig operationeel moet zijn in februari 2018. ‘Dat nieuwe datacenter is een goede zaak voor onze klanten: het zorgt voor meer capaciteit en garandeert de continuïteit van de operaties in alle omstandigheden,’ aldus Vanmalleghem.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6195504). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.