Zeventig nieuwe namen bij Delaware

Contract ondertekenen

It-consultant Delaware mocht eerder deze maand zeventig nieuwe medewerkers verwelkomen. Samen met de senior collega’s die eerder dit jaar aan de slag gingen, zullen ze gedurende twee weken een interne opleiding over het bedrijf krijgen. Daarna volgen de starters nog eens vier weken intensieve training binnen hun toekomstige teams.

Tijdens de eerste twee off-site trainingsweken van het Starters Program, krijgen de pas afgestudeerden een grondige inleiding in de organisatie, de missie, visie en kernwaarden. Alle junior- en senior-profielen volgen hetzelfde traject. ‘We geloven sterk in de meerwaarde om iedereen binnen Delaware zijn carrière op dezelfde manier te laten starten. Onze waarden zijn de basis van ons succes, dus hoe sneller nieuwe medewerkers onze bedrijfscultuur kennen en ondervinden, hoe beter ze voorbereid zijn op hun toekomstig carrièrepad’, zegt hr-directeur Filip Roels.

Delaware begeleidt bedrijven doorheen hun businesstransformatie en past daarbij de ecosystemen toe van zijn voornaamste businesspartners, SAP en Microsoft. De consultant zit al enkele jaren op een groeikoers. In België werken er in totaal 935 medewerkers bij Delaware, internationaal zijn dat er zo’n zeventienhonderd. De voorbije decennia groeide het bedrijf uit van een West-Vlaamse kmo tot een internationale speler.

‘We verwelkomen onze pas afgestudeerden en kijken er naar uit hen in onze teams aan de slag te zien gaan. Samen met de honderden andere jonge consultants zullen zij onze verdere groei vormgeven’, zegt Patrick Andersen, ceo van Delaware België.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-12T11:15:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.