Managed hosting door True

Sortlist neemt Spaanse concurrent over

 

samenwerking

De Waverse startup Sortlist neemt zijn Spaanse concurrent The Briefers over. Dat meldt La Libre. Sortlist is een soort liaison tussen bedrijven en marketingbureaus die partners zoeken voor reclamecampagnes, webdesign, digitale communicatie en dergelijke.

The Briefers is een soortgelijke startup die zegt te zijn uitgegroeid tot marktleider in zijn thuisland Spanje. Het bedrijf wordt omgedoopt tot Sortlist.es. Oprichtster Macarena Vaya Duarte blijft aan boord en gaat de Spaanse vestiging leiden.

Sortlist werd opgericht in 2014 in de schoot van de accelerator Nest’Up in Mont-Sant-Guibert. Het bedrijf opende eerder al kantoren in Gent en in Parijs. Er staan zowat twintig mensen op de loonlijst. Het bedrijf wil het ook niet bij een Spaanse en Franse vestiging houden, zegt medeoprichter Nicolas Finet, maar heeft duidelijke pan-Europese ambities. Daar zou tegen het einde van het jaar ook een kapitaalsverhoging bij horen van ‘meerdere miljoenen euro’s’. Eerder kreeg het bedrijf al 550.000 euro toegestopt van Lean Fund en een reeks business angels.

Sinds de oprichting heeft Sortlist, naar eigen zeggen, al meer dan twintigduizend projecten en samenwerkingen gefaciliteerd die samen verschillende miljoenen euro’s waard zijn. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6204314). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.