Proximus neemt app-ontwikkelaar Unbrace over

Deal handen schudden overname

Telecomoperator Proximus heeft app-ontwikkelaar Unbrace uit Sint-Job-in’t-Goor overgenomen. De overname past in de ambitie van Proximus om zich te ontwikkelen tot een leverancier van digitale diensten, zegt Proximus.

Het toekomstige succes van ict-leveranciers als Proximus hangt af  van hun vermogen om apps te integreren, api's te ontwikkelen, legacy assets van bedrijven te digitaliseren en dergelijke meer, zo schrijft Proximus in een persbericht. Met de overname van Unbrace zet Proximus dus een nieuwe stap om de ontwikkelvaardigheden te verwerven die nodig zijn om relevant te blijven als partner in transformatietrajecten.

Unbrace werd opgericht in 2013 en telt elf developers. Het bedrijf maakt op maat ontworpen applicaties om bedrijven te helpen hun band met de klant te versterken, hun medewerkers zelfstandiger te maken en hun activiteiten te optimaliseren.

De oprichters van Unbrace zijn Sven Huijbrechts en Olivier Malherbe, die in 2005 ook ClearMedia oprichtten, een leverancier van cloudoplossingen die in 2014 volledig werd overgenomen door Proximus.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-29T13:28:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.