Managed hosting door True

XsolveIT breidt zijn hoofdkantoor uit

 

XsolveIT heeft de overname van Offitech in april op originele wijze gevierd: door de opening van een vernieuwd hoofdkantoor in Sint-Niklaas. Dat beslaat nu een oppervlakte van elfhonderd vierkante meter.

Met overname positioneert XsolveIT zich als de belangrijkste partner van Xerox in België-Luxemburg. Vanuit zijn kantoren in Antwerpen en Sint-Niklaas beheert het bedrijf nu een portefeuille van vierduizendklanten en 7zevenduizend toestellen, vooral printers en multifunctionele systemen. Er staan zowat veertig medewerkers op de pay roll.

Met de recente uitbreiding beslaan de gebouwen in Sint-Niklaas nu een oppervlakte van elfhonderd vierkante meter. Ze bieden plaats aan de verschillende diensten van XsolveIT, waaronder de  helpdesk die instaat voor de technische ondersteuning, het beheer van de verbruiksartikelen en het XsolveIT technology centre. Daar kunnen kmo’s, overheidsdiensten en spelers uit de grafische sector in levensechte omstandigheden demonstraties van apparatuur en software bijwonen.

De verdere groei van het bedrijf moet komen van het nieuwe aanbod van Xerox, zegt Frank Flebus, die samen met Patrick Van Baelen aan het hoofd van XsolveIT staat. ‘Daarvoor rekenen we op het nieuwe aanbod Xerox VersaLink-systemen, die gericht zijn op kleine teams, en Xerox AltaLink-toestellen, die ontworpen zijn voor werkomgevingen met een grotere omvang of die intensiever gebruik maken van documenten. We rekenen echter ook op de diensten voor het beheer van printerparken waarnaar de vraag blijft toenemen.’  

XsolveIT ontstond in oktober 2014 door de fusie van de twee belangrijkste premier partners van Xerox, Office Solution in Mechelen en Alpha Center in Gent. Meteen na die fusie werden de activiteiten van Office Solution en Alpha Center samengebracht in de gebouwen in Sint-Niklaas. In april 2017 is het Antwerpse bedrijf Offitech overgenomen. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6230805). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.