XsolveIT breidt zijn hoofdkantoor uit

XsolveIT heeft de overname van Offitech in april op originele wijze gevierd: door de opening van een vernieuwd hoofdkantoor in Sint-Niklaas. Dat beslaat nu een oppervlakte van elfhonderd vierkante meter.

Met overname positioneert XsolveIT zich als de belangrijkste partner van Xerox in België-Luxemburg. Vanuit zijn kantoren in Antwerpen en Sint-Niklaas beheert het bedrijf nu een portefeuille van vierduizendklanten en 7zevenduizend toestellen, vooral printers en multifunctionele systemen. Er staan zowat veertig medewerkers op de pay roll.

Met de recente uitbreiding beslaan de gebouwen in Sint-Niklaas nu een oppervlakte van elfhonderd vierkante meter. Ze bieden plaats aan de verschillende diensten van XsolveIT, waaronder de  helpdesk die instaat voor de technische ondersteuning, het beheer van de verbruiksartikelen en het XsolveIT technology centre. Daar kunnen kmo’s, overheidsdiensten en spelers uit de grafische sector in levensechte omstandigheden demonstraties van apparatuur en software bijwonen.

De verdere groei van het bedrijf moet komen van het nieuwe aanbod van Xerox, zegt Frank Flebus, die samen met Patrick Van Baelen aan het hoofd van XsolveIT staat. ‘Daarvoor rekenen we op het nieuwe aanbod Xerox VersaLink-systemen, die gericht zijn op kleine teams, en Xerox AltaLink-toestellen, die ontworpen zijn voor werkomgevingen met een grotere omvang of die intensiever gebruik maken van documenten. We rekenen echter ook op de diensten voor het beheer van printerparken waarnaar de vraag blijft toenemen.’  

XsolveIT ontstond in oktober 2014 door de fusie van de twee belangrijkste premier partners van Xerox, Office Solution in Mechelen en Alpha Center in Gent. Meteen na die fusie werden de activiteiten van Office Solution en Alpha Center samengebracht in de gebouwen in Sint-Niklaas. In april 2017 is het Antwerpse bedrijf Offitech overgenomen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-24T11:06:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.