ING leent vijftig miljoen aan SAP-expert SOA People

Het Waverse SOA People, een SAP Gold Partner, heeft een lening van vijftig miljoen euro gekregen van ING Bank. Met het geld wil het bedrijf strategische acquisities doorvoeren, zijn productportfolio uitbreiden en extra personeel werven. Tegen 2022 moet zo de omzet verdubbeld zijn tot 250 miljoen euro.

Al tien jaar richt SOA People zich volledig op de oplossingen, producten en diensten van SAP. ‘We hebben een duidelijke visie op de toekomst en het financiële mandaat dat nodig is om onze groeistrategie succesvol uit te voeren, het is een spannende tijd voor ons allemaal’, beklemtoont Khalil Hodaibi, ceo van de SOA People Group. ‘Met de onvermijdelijke digitale shift die bedrijven nu ervaren, is SOA People goed gepositioneerd om een leidende positie op vlak van talent en innovatie te nemen en ondernemingen te helpen transformeren over heel het continent.’

Recentelijk nam SOA People het Duitse Cormeta AG over, wat de deur opende naar de Duitse markt en een springplank creeërde naar Midden- en Oost-Europa. Door deze overname werd SOA People een van de belangrijkste partners van SAP in Europa, met een groei van 20 procent in verkoop.

Volste vertrouwen

Pierre Gustin, Directeur voor Ondernemingen en Instituten voor Wallonië bij ING Belgium: ‘We kennen de oprichters van SOA People en hebben de successen van het bedrijf door organische groei en acquisities op de voet gevolgd. Hun sterke financiële basis, financiële ratio’s en hun mogelijkheid om bedrijven van alle groottes te helpen om sterker te worden, geeft ING het volste vertrouwen om SOA People te ondersteunen met deze lening. Ze hebben voortdurend de verwachtingen overtroffen en blijven, zelfs in dit uitdagende financiële klimaat, hun grenzen verleggen. Net om deze redenen zijn wij ervan overtuigd dat SOA People de doelstellingen van hun ambitieuze vijfjarenplan zal halen.’

SOA People is aanwezig in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Op dit moment werken meer dan 600 mensen, die samen zowat 800 klanten bedienen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-16T17:30:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.