QNH Consulting is nieuwe partner van WEM

Handen

WEM, het platform om zonder code bedrijfskritische software te maken, breidt zijn partnernetwerk uit met ict-dienstverlener QNH Consulting. De missies van beide partijen, organisaties helpen bij de bedrijfsvoering door slimme it, sluiten goed op elkaar aan, zo klinkt het in een persbericht.

Met het No Code Platform WEM kunnen organisaties eenvoudig en snel bedrijfskritische software-applicaties creëren en beheren, zowel onafhankelijk als geïntegreerd in de bestaande it-infrastructuur. WEM biedt point-en-click-integratie met standaardprotocollen, zoals Rest, oapP en Odata.

De dienstverlening van QNH richt zich op het optimaliseren van de informatievoorziening, onderliggende it-architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Het bedrijf verbindt nieuwe technologieën met bestaande en is daarbij verantwoordelijk voor advies, ontwikkeling, implementatie en beheer. Het bedrijf heeft kantoren in Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven en Hasselt.

‘QNH heeft twee jaar geleden rapid application development / Modeling (rad/ram) omarmt om daarmee invulling te geven aan de Digital Experience-dienstverlening’, zegt Sjoerd Hobo, directeur QNH Consulting Midden. ‘Door gebruik te kunnen maken van codeloze platformen zijn we in staat om onze klanten ondersteuning te bieden bij het snel doorvoeren van veranderingen in hun it-landschap om zo maximaal te kunnen profiteren van de toenemende kansen in concurrende markten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-20T10:51:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.