Randstad-dochter Ausy neemt e-Solve over

Contract ondertekenen

Ausy, de it-consulting- en -engineering-specialist die vorig jaar door Randstad werd overgenomen, heeft zelf een acquisitie gedaan. Het lijft het Duitse eSolve in, gespecialiseerd in it-management-diensten en consulting.

Met de overname wil Ausy zijn positie versterken in de snelgroeiende Duitse automotive-sector, zo schrijft het in een persbericht. De overname gebeurt door Ausy’s divisie Pentasys. eSolve werd opgericht in 2000 en werkt vanuit München. Er werken zo’n 130 mensen, de omzet tikt dit jaar af op achttien miljoen euro.

‘In Duitsland heeft eSolve erkende technologische expertise in consulting en design en de implementatie van beveiligde en hoogperformante it-infrastructuur’, zegt François Béharel, ceo van Randstad Group France. ‘Met een sterke voetafdruk in de automobielindustrie biedt eSolve aan Ausy de kans om aanwezig te zijn in een sector die gekend is voor zijn dynamisme en groeiopportuniteiten.’

Ausy heeft wereldwijd meer dan vijfduizend mensen op de loonlijst staan. Het draaide vorig jaar een omzet van 460,6 miljoen euro. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-21T10:05:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.