Softwarespecialist Vlecad verhuist naar Bree

Nieuw kantoor Vlecad Bree

In Bree is het symbolisch startschot gegeven voor de bouw van het nieuwe kantoor van softwarespecialist Vlecad. In aanwezigheid van burgemeester Liesbeth Van der Auwera, aannemer Mathieu Gijbels, Meertens Gielen architecten en de bouwheren, Lars Vliegen en vennoot Jos Schoofs van Vlecad, werd de eerste kolom geplaatst op de werf.

Vlecad is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor bouwprofessionals. ‘Ons doel is om schrijnwerkers en interieurbouwers te helpen hun productie te optimaliseren en te automatiseren’, vertelt directeur Lars Vliegen. ‘We doen dit door middel van ons eigen engineersteam en het aanbieden van een all-in-one pakket. We bieden hierin een oplossing van verkoop tot productie en van productie tot levering..

‘Tot op vandaag huurden we kantoren maar het is tijd voor de volgende stap: het bouwen van onze eigen vestiging’, aldus een fiere Lars Vliegen en Jos Schoofs. De zaakvoerders steken hun groeiambitie ook niet onder stoelen of banken: ‘Het nieuwe gebouw zal groot genoeg zijn om alle medewerkers hun eigen werkplek te kunnen bieden en is voorzien op toekomstige nieuwe collega’s. De laatste jaren breidt ons team jaarlijks met gemiddeld een persoon uit. Die gestage groei willen we voortzetten. Het nieuwe gebouw is hierop voorzien. Er zijn ook twee opleidingslokalen en een ruimte om even te ontspannen.’

Momenteel telt Vlecad acht medewerkers en een klantenbestand van meer dan 350 klanten en meer dan 550 gebruikers, niet alleen in België, maar ook in Nederland, Duitsland, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk.    

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-20T16:03:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.