Vanroey investeert en bouwt nieuw kantoor

Pat Van Roey

De Kempense ict-groep Vanroey.be wil het sterke groeiritme van de voorbije jaren aanhouden met investeringen in eigen processen, een aanwervingshausse en de bouw van een nieuw kantoor.

Vanroey, dat kantoren heeft in Turnhout, Geel, Antwerpen en Mechelen, sluit 2017 af met een omzet van 34,5 miljoen euro. Sinds enkele jaren realiseert het bedrijf een jaarlijkse groei van 30 procent op haar Ebitda (winst voor belastingen) en tikt het personeelsbestand met 10 procent aan. Vandaag staan er zo’n 150 medewerkers op de loonlijst. Vooral de afdeling cybersecurity deed het goed. Niet alleen kmo’s vinden daarvoor tegenwoordig de weg naar Van Roey, ook grote bedrijven als Fluxys, Jan Denul en P&V.

Het bedrijf kondigt een investeringsronde van zo’n vijf miljoen euro aan om de groei te bestendigen. Vooral de interne processen worden verder gedigitaliseerd en geautomatiseerd. ‘We willen de sandbox zijn voor de oplossingen die we bij onze klanten implementeren’, zegt Pat Van Roey. ‘Eat Your Own Cookies. Ook kunnen klanten onze digitale oplossingen in verschillende labs in de vingers krijgen.’

Daarnaast zal Vanroey een nieuw kantoor met meer dan honderd nieuwe werkplekken creëren. In Turnhout wordt een nieuw Digital Innovation Center gebouwd, bij het huidige pand aan de ring. Naast kantoren, vergader- en netwerkruimtes voorziet VanRoey.be hier ook ruimte en begeleiding voor digitale startups. Het winkel- en servicepunt in Turnhout wordt de komende maanden omgevormd tot een Business Center. De vestiging in Geel wordt - net als die van Antwerpen en Mechelen - een workhub en ontmoetingsplaats voor medewerkers en klanten.

Vanroey kondigt daarnaast ook aan dat het de komende jaren op zoek is naar 120 nieuwe medewerkers.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-01T10:38:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.