Arnaud Bacros schuift op in Dell-hiërarchie

Arnaud Bacros

Arnaud Bacros, die al managing director België was voor Dell EMC, ziet zijn werkgebied uitgebreid naar de hele Benelux. Hij wordt dus verantwoordelijk voor de enterprise-divisie in België, Nederland en Luxemburg.

Arnaud Bacros startte in 2000 bij EMC Belux. Hij bekleedde de afgelopen jaren verschillende verkoop- en managementfuncties. Sinds 2013 is hij verantwoordelijk voor de Belgische en Luxemburgse kantoren als country manager. Na de fusie met Dell werd hij managing director enterprise van Dell EMC BeLux en was hij verantwoordelijk voor de succesvolle uitbreiding van deze divisie in België en Luxemburg. Zijn regio wordt nu uitgebreid naar Nederland en bestrijkt nu de hele BeNeLux-regio.

Stephane Pate, vice president & general manager Europe West enterprise bij Dell EMC: 'We zijn verheugd dat Arnaud Bacros zijn huidige rol zal uitbreiden en onze enterprise-teams zal leiden in Nederland, Luxemburg en België. Als enterprise BeNeLux leader zal Bacros zijn regionale kennis, relationele expertise en sales managementvaardigheden ten dienste stellen van onze klanten in deze nieuwe regionale indeling, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van synergieën over de grenzen heen, zowel extern (partners en klanten) als intern.”

De nieuwe benoeming verandert niets aan de positie van Pascale Van Damme. België is een van de weinige landen waar na de fusie tussen Dell en EMC er twee managing directors zijn gebleven, elk voor hun divisie (commercial business en enterprise).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-08T10:32:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.