Cylance heeft nieuwe verkoopdirecteur Benelux

Paul van der Wilk Cylance Benelux

Paul van der Wilk

Security-speciailst Cylance heeft Paul van der Wilk benoemd tot regional sales manager Benelux. Hij moet een centrale rol spelen in het communiceren en tot stand brengen van strategische allianties met partners in de Benelux-regio en in de groei van Cylance's klantenbestand.

Paul van der Wilk  werkt reeds 25 jaar in de technologiesector en heeft ruime ervaring in het werken met lokale resellers en mobiliteits- en netwerkbedrijven bij Avaya Nederland, Extreme Networks en Aruba Networks. Bij Aruba, tegenwoordig onderdeel van HPE, was Van der Wilk instrumenteel in het genereren van een omzetgroei in de Benelux-regio van ruim tien miljoen dollar.

In zijn nieuwe functie gaat hij zich richten op het verder verhogen van Cylance’s omzet, het tot stand brengen van partnerships en het ontwikkelen van de capaciteiten binnen zijn team. Van der Wilk gaat rapporteren aan Evan Davidson, Cylance’s VP of Sales in EMEA.

‘We zijn blij dat Van der Wilk bij Cylance komt werken en ons Benelux sales- en partner-team gaat aansturen. Hij heeft bewezen een echte aanvoerder te kunnen zijn en zal onze indrukwekkende omzetgroei voortzetten’, aldus Davidson. ‘Zijn ervaring met zowel channel als enterprise klantrelaties gaat onze marktpositie versterken en de klanttevredenheid in de Benelux nog verder verbeteren. 

Het Amerikaans-Duitse Cylance is gespecialiseerd in artificial intelligence, algoritmen en zelflerende systemen om geavanceerde veiligheidsdreigingen te voorkomen. Het vlaggenschip van het bedrijf, Cylanceprotect kan zelfstandig een onderscheid maken tussen veilige en onveilige code en voorkomt dat schadelijke software op een systeem uitgevoerd wordt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-08T10:48:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.