Eric Drossaert nieuwe directeur QNH Consulting België

Eric Drossaert QNH Consulting

Eric Drossaert is aangesteld als nieuwe directeur van QNH Consulting Belgium. Drossaert gaat zich richten op de verdere groei van QNH Consulting Belgium en de uitbreiding van het portfolio. De focus van QNH Consulting Belgium ligt op dit moment op applicatieontwikkeling.

De 54-jarige Drossaert begint na zijn opleiding Bedrijfseconomie zijn carrière in 1986 als consultant bij Gemeentepolitie Weert. Daarna werkt hij jarenlang bij Ordina waar hij in contact komt met Hen Snackers en Erwin van den Bosch, medeoprichters van QNH Consulting. De afgelopen jaren heeft Drossaert met zijn eigen bedrijf Stemda Consultancy gewerkt voor onder andere Novisource, Irmato en Nspyre. Het Belgische portfolio wordt in de komende periode verder uitgebreid met de expertise die QNH in Nederland heeft opgedaan op het gebied van business analytics, cloud, digital experience en blockchain.

‘Met veel enthousiasme en vertrouwen ga ik de rol van directeur QNH Consulting Belgium vervullen’, zegt Drossaert. ‘QNH is een mooi bedrijf met een stevige positie in Nederland. Door onder andere een breder portfolio aan diensten aan te bieden wil ik graag onze positie in België uitbouwen. Daarnaast zijn het aantrekken van professionals en het stimuleren van de ontwikkeling zaken die in mijn ogen zeer belangrijk zijn. Ik kijk er naar uit om met gedreven professionals nog meer succesvolle projecten voor klanten te realiseren.’

Er werken 470 mensen bij QNH vanuit Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, ’s Hertogenbosch. In België is er een kantoor in Hasselt. Begin 2018 is QNH overgenomen door Egeria en bundelt hierdoor krachten met ict-dienstverlener ilionx.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-23T15:23:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.