Netapp reikt Belgische Partner Awards uit

award

Netapp heeft de winnaars van zijn Partner Awards FY18 bekendgemaakt. Met die awards bedankt het bedrijf zijn partners met wie het in het afgelopen jaar succesvol samenwerkte. De Partner Awards werden uitgereikt in vijf verschillende categorieën.

Op 30 mei stond beach club Strantwerpen in het teken van het jaarlijkse Channel Kick-Off-event van software- en cloud-specialist Netapp. De Partner Awards zijn een blijk van erkenning voor de bijdrage die partners aan Netapp leveren.

Simac, een van de eerste Belgische partners van Netapp, werd tot Commercial Partner of the Year verkozen. Door de samenwerking tussen beide bedrijven te versterken, is het zakencijfer het afgelopen fiscale jaar fiks gestegen en haalde Simac samen met Netapp grote deals binnen.

Dit jaar heeft Fujitsu een aantal heel grote projecten binnengehaald, waaronder bij bedrijven waar Netapp nog niet vertegenwoordigd was. Dat leverde het bedrijf de award op van New Acquisition Partner of the Year. Acquisitie was dit jaar absolute prioriteit voor Netapp en zal dat de komende jaren ook blijven.

De Enterprise Partner of the Year werd Neoria, al ruim tien jaar een vaste waarde voor Netapp. Doorheen de jaren heeft Neoria een belangrijke klantenportefeuille opgebouwd en het afgelopen jaar heeft het opnieuw een aantal belangrijke projecten gewonnen. Het afgelopen jaar was zelfs een van de beste jaren sinds de start van het partnership.

Arrow ECS wint de award voor Distributor of the Year dankzij zijn goede manier van samenwerken gericht op het creëren van business, zijn operationeel vlot werkende back-office, het creatieve marketingteam en de sterke omzetgroei.

De Cloud Service Provider of the Year, ten slotte ging naar Sentia-Combell. De groeiambities van Sentia-Combell zijn gebaseerd op hun buy & build-strategie. Zij hebben gekozen voor Netapp als vendor voor hun high availability-klantenbestand.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-01T13:56:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.