Siggis vervoegt ict-integrator NRB-groep

Contract ondertekenen

Siggis Group, gespecialiseerd in geografische informatiesystemen, wordt overgenomen door NRB, meer bepaald door de NRB-dochters Cevi en Logins. Elk krijgt 50 procent van het bedrijf in handen.

De Siggis Group (Spatial Intelligence, Genuine & Generic IT Solutions) realiseert een jaarlijkse omzet van 4,5 miljoen euro en is gespecialiseerd in gis-software en -consultancy. De belangrijkste klanten zijn de nutssectoren, de publieke overheden en de industrie. Siggis blijft Esri-subdistributor in België en is Geocortex- en ut-reseller in België en Frankrijk.

Siggis Group en Cevi en Logins gebruiken dezelfde technologie, delen belangrijke klanten zoals de steden Antwerpen en Gent en de provincies en delen dezelfde ict-uitdagingen. ‘Dit betekent een wereld vol opportuniteiten en synergiën voor twee uiterst complementaire bedrijven’, zo laat NRB weten in een persbericht.

Het nieuwe directiecomité bestaat uit Christoph Verheecke (ceo) en Eddy Janssen (coo). Het voormalige management - Henri Van Oosterwyck, Lieven Verheust en Peter Vansteenkiste - blijven aan boord en gaan het nieuwe directiecomité ondersteunen.

De juridische entiteit Siggis blijft bestaan en blijft gevestigd in Zaventem. Wat het kantoor in Gent betreft, wordt er nog verder bekeken wat de mogelijkheden zijn, aangezien Cevi ook kantoren heeft in de Arteveldestad.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-05T14:23:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.