Tibco is nieuwe eigenaar Scribe Software

Tibco, gespecialiseerd in api-management en analytics, heeft Scribe overgenomen. Scribe biedt cloud based integratiediensten aan voor SaaS-applicaties en het automatiseren van datastromen.

De combinatie van de twee bedrijven moet gebruikers een antwoord bieden op verschillende vragen rond het integreren van applicaties, data en api’s in de cloud, on premise of in edge-devices.

Scribe was aanvankelijk opgestart als een manier om crm-applicaties te integreren en het automatiseren van datastromen, het evolueerde na verloop van tijd echter tot een cloudgebaseerde integratieplatform-as-a-service (iPaaS). Met Scribe kunnen eenvoudig en zonder coderen datastromen gecreëerd, beheerd en getest worden. Het bedrijf heeft ruim tienduizend klanten.

‘Deze acquisitie laat Tibco toe om meer noden te bedienen en nieuwe marktsegmenten in te stappen’, zegt Rajeev Kozhikkattuthodi, vice president bij Tibco. De financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-07T11:47:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.