Marnix De Troyer leidt Devoteam Consulting BeLux

Marnix De Troyer Devoteam

Marnix De Troyer

Marnix De Troyer is bij de Franse beursgenoteerde ict-groep Devoteam directeur geworden van de divisie Devoteam Management Consulting België en Luxemburg. Binnen twee jaar wil hij het aantal consultants bij het bedrijf verviervoudigen.

De Troyer (50) heeft na zijn economie- en informaticastudies inmiddels ruim vijfentwintig jaar professionele ervaring opgedaan. Hij werkte achtereenvolgens voor Dexia als it-directeur, voor Crelan als Business Transformation Manager, voor Deutsche Bank België als hoofd van IT/COO, voor Ordina België (waar hij een nieuwe businessunit rond businessconsultancy gelanceerd heeft) en Capgemini Nederland als directeur financiële diensten - banken en verzekeringen.

‘Digitalisering is een uitdaging voor elk bedrijf’, zegt De Troyer. ‘Het thema houdt directies en bestuursraden bezig. Ze beseffen dat businessmodellen en it moeten transformeren om succesvol te blijven, maar ze weten vaak niet wat ze best doen, en hoe ze het dan moeten aanpakken. We ondersteunen onze klanten hierbij met een extra focus op het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsmodellen, digitalisering, meer innovatie en een betere interactie met hun klanten.’

Devoteam is een Frans beursgenoteerd IT-bedrijf dat actief is in zeventien landen verspreid over Europa en het Midden-Oosten. De onderneming heeft 5.200 mensen in dienst en boekte in 2017 540,4 miljoen euro omzet. De Belgische tak van het bedrijf telt ruim driehonderd medewerkers.

Devoteam Management Consulting Belux richt zich voornamelijk op organisaties uit sectoren zoals de detailhandel, energie, financiële diensten (banken en verzekeringsmaatschappijen), telecommunicatie en media, gezondheidszorg, farmaceutica en productie. De firma werkt onder meer voor Argenta, Carrefour, Colruyt en Vynova uit Tessenderlo.

Tegen eind dit jaar wil De Troyer het bedrijf doen groeien van een vijftiental consultants op dit moment tot minstens vijfentwintig consultants. Tegen 2020 is het streefdoel een honderdtal consultants. Dit jaar is de ambitie een omzet van anderhalf miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-18T10:30:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.