Protime neemt Onlinewerkrooster over

Protime

Protime, specialist in workforce management-oplossingen, neemt Onlinewerkrooster over, dat oplossingen biedt voor personeelsplanning. Door de overname haalt Protime expertise op gebied van flexibele online planning in huis.

Vooral bij middelgrote en kleinere bedrijven heeft Onlinewerkrooster een sterke positie uitgebouwd. Het bedrijf bedient zo’n vijfhonderd klanten, vooral in de horeca- en retailsector. Door de overname kan Protime, onderdeel van SD Worx, zijn marktaandeel in dit segment uitbreiden. Op zijn beurt kan Onlinewerkrooster de internationale ambities waarmaken en de groei versnellen.

Protime zegt actief te zijn in bijna heel Europa en heeft vestigingen in Aartselaar (België), Namur (België), Waddinxveen (Nederland), Frankfurt (Duitsland), Capellen (Luxemburg), Parijs (Frankrijk) en Manchester (Verenigd Koninkrijk). Onlinewerkrooster uit het Belgische Lommel krijgt nu toegang tot dit netwerk van klanten en partners. Hoewel Protime volledig eigenaar wordt van het bedrijf, blijft Onlinewerkrooster zelfstandig opereren. Er worden geen wijzigingen doorgevoerd in directie en management.

‘Met deze stap verzekeren wij onze toekomst als bedrijf’, zegt Nick Geys, zaakvoerder van Onlinewerkrooster. ‘Wij hebben een partner gevonden die ons organisatorisch en financieel kan ondersteunen om nog sneller te groeien. De knowhow en marktkennis is van onschatbare waarde voor ons als startup. Daarnaast is Protime voor ons een springplank om ons product over de grens aan te bieden.’

Ook bij Protime ziet men de toekomst rooskleurig in. ‘Onze bedrijven zullen elkaar versterken in het productaanbod en in de positie naar de markt', klinkt het bij ceo Peter s'Jongers. Wij kunnen gebruikmaken van hun specialistische kennis van planning, en zij profiteren van onze internationale voetafdruk. We willen absoluut niet aan de identiteit van Onlinewerkrooster komen. Ieder behoudt zijn eigenheid, maar we staan samen sterker.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-06T10:13:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.