Netwerkspecialist Ciena wil Donriver overnemen

samenwerking

Netwerkspecialist Ciena heeft bekendgemaakt dat het het bedrijf Donriver over wil nemen. Laatstgenoemde biedt software en diensten rondom het beheer van federated netwerken en service inventory die binnen de operational support systemen (oss) van service providers worden ingezet.

De Donriver-oplossingen en -diensten zijn een aanvulling op Ciena’s Blueplanet softwareoplossingen en diensten en verbeteren de mogelijkheden van Ciena’s Adaptive Netwerkvisie met slimme closed loop automation. Concreet betekent het dat Ciena’s Blueplanet straks naast netwerkorchestratie ook een dashboard zal kunnen tonen waarin alle elementen binnen het netwerk van een dienstverlener zichtbaar zijn.

Het team van Donriver is bovendien een mooie aanvulling op de bestaande Blueplanet-organisatie. Samen zullen ze een gespecialiseerd team van consultants vormen voor het leiden van modernisatieprojecten die zowel it- als operations-afdelingen omvatten. De overname wordt naar verwachting gedurende Ciena’s vierde bedrijfskwartaal van 2018 afgerond.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-06T11:07:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.