Franse Devoteam neemt Belgische Paradigmo over

Informaticadienstverlener Devoteam heeft zijn sectorgenoot Paradigmo overgenomen om zijn cybersecurity-aanbod te versterken. Devoteam Paradigmo is vanaf nu een afdeling van Devoteam die zich toelegt op identiteits- en toegangsbeheer.

Aan het hoofd van de nieuwe afdeling staat Olivier Naveau, oprichter en ceo van Paradigmo. Ook de elf medewerkers van dat bedrijf gaan naar die afdeling. Identity & access management zorgt er onder meer voor dat de juiste personen op het juiste moment en voor de juiste redenen toegang krijgen tot de informatie en applicaties die ze nodig hebben en mogen hebben.

Paradigmo is opgericht in 2004 en boekte vorig jaar een omzet van 2,2 miljoen euro. De firma is onder meer actief voor de overheid, financiële instellingen, in de gezondheidszorg en voor de automobielbranche. Tot de klanten behoren de Federale Overheidsdiensten Beleid en Ondersteuning, Financiën, Justitie en Mobiliteit, de Service Public de Wallonie (SPW), Belfius, Ethias, Euroclear, Generali, KBC en NGA Human Resources. In het buitenland zijn dat Staples, Scanplus en Cloudpay. Paradigmo gebruikt voor zijn klanten software van Brainwave en Forgerock, en ontwikkelde zelf Rockkit.

Devoteam is een Frans beursgenoteerd it-bedrijf dat actief is in zeventien landen verspreid over Europa en het Midden-Oosten. De onderneming heeft 5600 mensen in dienst en boekte in 2017 bijna 513 miljoen euro omzet. Dit jaar mikt de groep op 640 miljoen euro inkomsten.

‘Devoteam Paradigmo zal ook voor heel onze groep werken’, zegt Geert Stragier, regional director Belgium & Luxembourg bij Devoteam. ‘We zijn actief in zeventien landen en begeleiden er grote organisaties bij hun digitale transformatie. Cybersecurity wint aan belang, onder meer door de GDPR en het internet of things. Security past in onze groeistrategie ‘Scale 2020’ en Devoteam Paradigmo zal voor bijkomende groei zorgen. Marktonderzoeker Gartner voorspelt voor dit jaar een groei van 10 procent in identity & access management.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-11T11:54:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.