Blackberry en Check Point strijden tegen cyberdreiging

Cybercrime worldwide

Technologiebedrijf Blackberry en ict-beveiliger Check Point Software Technologies gaan een wereldwijd partnerschap aan om cyberdreigingen te verminderen. Dit maakte het technologiebedrijf woensdag 12 september bekend tijdens de BlackBerry Security Summit in Londen.

Volgens beide partijen zien wereldwijd veel organisaties mobiele beveiliging over het hoofd, terwijl cyberaanvallen steeds geavanceerder worden. De focus bij mobiliteitsoplossingen zou veelal liggen op verbetering van de productiviteit en de opzet van digitale transformatieprojecten.

De samenwerking is op basis van een zogeheten Independent Software Vendor (ISV-)partnerschap. Dit bevat onder meer een planning voor marktbenadering en verkoop van Check Points mobiele cybersecurity-oplossing Sandblast Mobile, samen met Blackberry UEM en Blackberry Dynamics. Voor Check Point betreft het een eerste ISV-partnerschap. 

140 nieuwe channel partners

Volgens Blackberry is zijn wereldwijde partner-ecosysteem sterk en maakt het een gezonde groei door. Zo zag het bedrijf zijn ISV-partnerschappen het afgelopen jaar met 25 procent groeien. Bovendien sloten zich het afgelopen kwartaal 140 nieuwe channel partners aan bij het BlackBerry Enterprise partnerprogramma.

Ook werkt het concern onder meer samen met technologiepartners als AWS. De IoT-diensten van deze cloudprovider worden verbonden met het nieuwe Spark-platform dat Blackberry eind 2018 lanceert.


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-12T16:02:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.