Commvault en HPE stoppen back-up in de cloud

samenwerking

Commvault, specialist in back-up en herstel, archivering en gegevensbeheer heeft een oplossing ontwikkeld in samenwerking met Hewlett Packard Enterprise. Het gaat om een volledige integratie van Commvault Complete Backup & Recovery met de StoreOnce-systemen van HPE, waaronder StoreOnce Catalyst.

StoreOnce Catalyst kan met een paar muisklikken in de user interface van Commvault worden geconfigureerd. Na activatie beheert de software van Commvault de back-ups en gegevensoverdracht voor HPE StoreOnce-systemen, precies zoals het voor een Commvault-klant doet. Al naar gelang de mate van integratie zijn er geen aanvullende klantconfiguraties vereist. Toekomstige updates van StoreOnce Catalyst worden in de service packs van Commvault opgenomen, zodat bedrijven de updatecyclus niet voor elk component afzonderlijk hoeven te beheren.

De integratie van Commvault Complete Backup & Recovery met de HPE StoreOnce moet de opslagkosten verminderen, het netwerkverkeer reduceren, het mogelijk maken om data probleemloos te verplaatsen en het databeheer te vereenvoudigen. Gebruikers kunnen ook een beroep doen op ingebouwde back-up-functies naar de public, private of hybrid cloud. Deze mogelijkheden worden verzorgd door HPE Cloud Bank Storage, een functie die wordt opgenomen in een nieuwe release van de software die voor november gepland staat.

Er is ondersteuning voor deduplicatie aan de bron met een laag bandbreedteverbruik die voorziet in geautomatiseerde verplaatsing van data en lagere opslagkosten naarmate data veroudert. De gegevensoverdracht vindt plaats op basis van definieerbare beleidsregels. De oplossing biedt daarnaast ondersteuning voor volledige back-ups met Catalyst Clone.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-12T09:42:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.