GTDC-ceo Tim Curran gaat met pensioen

Tim Curran, de ceo van de Global Technology Distribution Council, gaat met pensioen. Curran heeft de organisatie de afgelopen zestien jaar geleid en werd gezien als een internationale autoriteit op het gebied van it-distributie.

Curran werd benoemd in 2002 en werkte aan de verbetering van GTDC’s partnerships, mogelijkheden en initiatieven. Hij droeg ook bij aan het toenemend begrip voor de steeds groter wordende internationale rol van it-distributie.

‘Het was een geweldige ervaring met talloze onvergetelijke herinneringen’, zei Curran terugkijkend op zijn dienstverband bij GTDC, dat afloopt op 2 januari. ‘Ik ben met name het team dankbaar dat we hebben opgebouwd en de ongelooflijke steun die ze  hebben gegeven door de jaren heen, en de vele contacten die ik tot overal in de branche heb opgedaan – van de internationale it-distributiegemeenschap tot aan tal van technologische bedrijven in alle regio’s. Mijn oprechte dank gaat uit naar iedereen. Het is zeker mijn bedoeling om contact te blijven houden en mogelijk zelfs op nieuwe manieren een bijdrage te leveren.’

Curran heeft een bachelordiploma van de University of Notre Dame en zowel een universitaire master als doctoraalopleidingen van Columbia University. Voordat hij in dienst kwam bij GTDC, was Curran Senior Vice President Sales bij Tech Data, de op een na grootste distributeur van it-producten en logistieke diensten ter wereld, waar hij leiding gaf aan een organisatie met meer dan 1100 medewerkers.

Voor Tech Data, was Curran werkzaam als Vice President en General Manager bij Panasonic Computer Peripherals Company. Zijn ervaring in de it-sector omvat tevens een dienstverband als vice-voorzitter van CompTIA, een reseller trade groep en lidmaatschap van de redactieraad bij CRN, het toonaangevende vakblad in de it-sector.

Bij de aankondiging van zijn pensioen liet Curran weten van plan te zijn zich meer op zijn familie te willen richten en op het geven van onderwijs. Hij is al tien jaar een populaire docent aan de University of South Florida St Petersburg, waar hij in het MBA-programma lesgeeft in Global Business en Management.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-13T13:26:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.