Ricoh-dochter Upfront neemt Wemmelse TeleSafe over

Contract ondertekenen

Upfront, de it-afdeling van Ricoh Belgium, breidt zijn activiteiten in Brussel en Vlaams-Brabant verder uit met de overname van het TeleSafe. Dat bedrijf uit Wemmel bestaat al een tiental jaren en profileert zich als it-dienstenbedrijf met vier pijlers: managed services, VoIP, cloudoplossingen en GDPR.

Met deze integratie wil Ricoh Belgium zijn klanten een volledige waaier aan it-diensten aanbieden, zo motiveert het bedrijf de overname in een persbericht. Vermits Upfront vooral actief is in Brussel en Waals-Brabant, werd vooral uitgekeken naar opportuniteiten in het noordelijke landsgedeelte.

De overname van TeleSafe is de vijfde acquisitie van Ricoh Belux onder leiding van ceo Eric Gryson. Alle medewerkers van TeleSafe blijven aan de slag in hun functie. ‘Dankzij de integratie van TeleSafe in onze it-afdeling Upfront, zullen we sneller onze it-activiteiten kunnen ontwikkelen in Brussel en Vlaams-Brabant’, zegt Gryson. ‘Ik ben er vandaag trots op dat we onze krachten kunnen bundelen om kwaliteitsvolle it-oplossingen aan te bieden in het hele land.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-02T10:12:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.