Wordt ceo Hello Customer Onderneemster van het Jaar?

ceo Hello Customer

Markant vzw, UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen zijn voor de twintigste keer hun zoektocht naar straf, vrouwelijk ondernemerstalent gestart. Leslie Cottenjé, ceo van het Gents bedrijf Hello Customer, is genomineerd voor deze trofee. Op 27 februari wordt in Brussel bekendgemaakt of zij de Onderneemster van het Jaar is.

De award is een bekroning voor inspirerend vrouwelijk ondernemerschap en wil ook andere vrouwen aanzetten om de sprong naar een eigen zaak te wagen. Bij de selectie van de genomineerden gaat de jury op zoek naar ambitieuze verhalen van vrouwen met een visie, innovatie- en daadkracht. Voor Cottenjé komt haar selectie enigszins als een verrassing: ‘De nominatie voor Onderneemster van het Jaar is een hele eer. De prijs winnen zou voor het werk van het hele Hello Customer-team en de evolutie die we hebben doorgemaakt de kers op de taart zijn.’

Hello Customer werd in 2015 opgericht door Leslie Cottenjé, Joeri Pansaerts en Bram De Vos. Zij bouwden een software as a service-platform dat grote bedrijven in staat stelt om de beleving en verwachtingen van hun klanten in kaart te brengen, er op een automatische manier inzichten uit te destilleren en de klantenervaring vervolgens te optimaliseren.

Vandaag wordt Hello Customer voornamelijk gebruikt door bedrijven uit de financiële en retailsector in België, Nederland en het V.K. In eigen land behoren bedrijven als FNG Group, Lunch Garden en JBC tot de klanten. Het bedrijf telt nu twintig medewerkers, maar er wordt voortdurend bijkomend talent gezocht.

Stemmen op de Onderneemster van het Jaar kan nog via de website.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-10T18:12:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.