Katrien Depoorter nieuwe ceo RecoMatics

Recomatic ceo

Recomatics uit Destelbergen, gespecialiseerd in software voor digitale workflows en document management, heeft Katrien Depoorter aangeduid als nieuwe ceo. Depoorter neemt het roer over van Luc Van de Velde op, die het bedrijf verlaat om nieuwe opportuniteiten te verkennen.

Katrien Depoorter brengt meer dan twintig jaar ervaring in general management in de b2b-softwareindustrie met zich mee. Ze behaalde een master diploma in Internationale Relaties aan de Universiteit van Gent, alsook een Executive MBA aan het ESCP Europe te Parijs. ‘Met haar uitgebreide ervaring in zowel Europa als Amerika en haar ondernemersmentaliteit, heeft Katrien alle noodzakelijke sterktes om de ambitieuze groei van RecoMatics te ondersteunen’, zegt Wilfried Geulleaume, de voorzitter en oprichter van RecoMatics.

Via de EasyForm-software voorziet RecoMatics met zijn eigen ontwikkelde software oplossingen in een geautomatiseerde verwerking van documenten. Daarenboven levert het bedrijf oplossingen voor documentbeheer en samenwerking rond platformen zoals Sharepoint en Microsoft Office 365. De oplossingen voor digitale transformatie van RecoMatics moeten de kosten van boekhoudkundige, hr-, administratieve en logistieke processen verminderen door het digitaliseren van de documenten en de ondersteunende menselijke workflow. De klanten zijn actief in onder meer de bank- en verzekeringssector, transport en logistiek en kleinhandel.

Geulleaume houdt er aan de vorige ceo, Luc Van de Velde, te bedanken. ‘Onder Luc’s leiderschap heeft RecoMatics zijn productaanbod vernieuwd en de operationele structuur aanzienlijk versterkt. Het personeelsbestand van RecoMatics groeide van twintig naar dertig medewerkers en het hoofdkwartier verhuisde naar kantoren in Destelbergen, volledig ingericht volgens het principe van het Nieuwe Werken waar de omgeving samenwerking en innovatie inspireert. De verwezenlijkingen van Luc waren van essentieel belang om het bedrijf voor te bereiden op de versnelde groei van de komende jaren.’

Recomatics stelt zo’n dertig medewerkers te werk en had een omzet van 3,6 miljoen euro in 2018.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-18T08:23:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.