Capturetech legt It-Innovators vast

Overname

Capturetech doet zijn naam eer aan met de overname van It-innovators. Via de acquisitie wil het hard- en softwarebedrijf uit Nieuw-Vennep zijn klanten, naast de huidige diensten, meer algemene it-diensten aanbieden.

Na de fusie bestaat Capturetech uit vijftig fte. Alle medewerkers gaan mee in de nieuwe samenwerking, terwijl de eigenaar van It-innovators, gevestigd in Hazerswoude-Dorp (ZH), plaatsneemt in de nieuwe directie.

Volgens Maarten Anderson, ceo Capturetech, is de overname het gevolg van een typische make-or-buy-beslissing. ‘Wanneer wij bijvoorbeeld een wifi-netwerk aanlegden in een distributiecentrum, leverden wij niet alle it-oplossingen er omheen. Deze diensten werden dan uitgevoerd door een eigen leverancier van de klant in kwestie of door een partij die door ons werd aangeraden.’

Hierbij moeten we volgens Anderson denken aan werkplek-, serverbeheer en clouddiensten. De ceo stelde vervolgens vast dat klanten ook graag genoemde diensten bij Capturetech wilden afnemen. Omdat hij zelf gecharmeerd is van de medewerkers van It-innovators en hun diensten, viel Andersons oog op dit bedrijf. ‘De eerstelijnhelpdesk, ticketafhandeling en remote-services zullen we bijvoorbeeld direct verweven in onze dienstverlening.’

Havens

Capturetech biedt in Nederland en België hard- en softwareoplossingen voor bedrijven met eigen distributiecentra. Zo duiken de systemen van Capturetech ook op in magazijnen, productieomgevingen, winkels, havens en (vracht)auto’s in diverse verticale marktsegmenten. Met het overnemen van It-innovators meent de organisatie dat er een it-totaaloplossing ontstaat voor alle bedrijven met een distributiefunctie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-23T15:17:00.000Z Cees Visser


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.