Securelink neemt Zionsecurity volledig over

Dit artikel delen:

De Wommelgemse beveilingingsspecialist Securelink neemt zijn Rotselaarse branchegenoot Zionsecurity over. De twee bedrijven zijn geen vreemden voor mekaar, sinds 2015 had Securelink al een meerderheidsparticipatie van zestig procent in Zionsecurity.

Zionsecurity is gespecialiseerd in het beveiligen van web- en mobiele applicaties en IoT-omgevingen. Het bedrijf voert ook ethische hackopdrachten uit. Tot de klantenportefeuille behoren vooral kmo’s, maar ook financiële instellingen, softwarebedrijven en telecomoperatoren.

‘Deze overname past perfect in onze groeistrategie’, zegt general manager Jo Vander Schueren van Securelink. ‘In zijn totaliteit is Zionsecurity met twintig medewerkers niet zo groot binnen SecureLink Belgium (met 175 medewerkers), maar de volledige overname is voor ons wel van strategisch belang. Hun kenniscentrum is dermate gespecialiseerd en is complementair met onze teams. We zullen samen operationele zaken verbeteren waardoor de efficiëntie nog zal verhogen.’ Op termijn wil Vander Schueren Zionsecurity verder uitbouwen als competence center binnen Securelink Europa.

Zionsecurity blijft als onafhankelijk werkende eenheid binnen SecureLink fungeren. Het huidige management blijft ook op post. Alleen oprichters Erwin Geirnaert en Jessica Nieuwdorp gaan andere uitdagingen aan. ‘We zijn hen zeer dankbaar voor wat ze met hun team sinds de oprichting hebben gerealiseerd. We wensen hen dan ook veel succes in hun verdere carrière’, zegt Vander Schueren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-18T14:16:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.