Orange Business Services in zee met Aurecon

servers datacenter

Het Australisch-Zuid-Afrikaanse engineeringbedrijf Aurecon heeft zijn partnership met Orange Business Services (OBS) vernieuwd. OBS zal op zestig sites in meer dan twintig landen SD WAN- en cybersecurity-diensten gaan leveren.

Het nieuwe contract loopt over vijf jaar en is zo’n 25 miljoen dollar waard. De volledig end-to-end gemanagede SD WAN van Orange moet tegelijk kosten besparen alsook een verviervoudiging van de netwerkcapaciteit ondersteunen. Die toename is noodzakelijk doordat steeds meer vestigingen virtueel samenwerken, bijvoorbeeld via cloud-gebaseerde computer-aided design (cad)-software.

Orange en Aurecon begonnen in 2014 aan de samenwerking, waarbij de netwerkinfrastructuur van het bedrijf grondig herwerkt en geconsolideerd werd. ‘Onze partnership met Orange is fundamenteel voor de revisie van onze infrastructuur’, zegt Aurecon-cio Carl Duckinson. ‘Als een wereldwijd opererend bedrijf dat betrokken is bij enkele van ’s werelds meest iconische bouwprojecten, moeten we een betrouwbare en flexibele technologiepartner hebben.’

Bij Aurecon werken ruim zevenduizend mensen. Het bedrijf draait een omzet van een miljard Australische dollar (625 miljoen euro).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-13T10:59:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.