Gentse Teamleader lijft Yadera in

Puzzel

Het Gentse teamleader, gespecialiseerd in saas-oplossingen rond crm, sales, projectmanagement en facturatie heeft zijn eerste overname gedaan. Het lijft Yadera in, dat software ontwikkelt voor marketingagentschappen, it-bedrijven en digitale bureaus. Dat meldt De Tijd.

Ceo Jeroen De Wit van Teamleader noemt de acquisitie van Yadera in de zakenkrant een ‘logische keuze’. Volgens hem is de software die Yadera aanbiedt vooral gericht op bedrijven die meer dan twintig of dertig mensen in dienst hebben. De software van Teamleader mikt op kleinere ondernemingen, waardoor de band met klanten die groeien soms verbroken wordt.

Yadera werd in 2014 opgericht door Ben Vloemans en Sammy Colson (ex-Selligent en ex-Emakina). Er werd geen overnameprijs bekendgemaakt, maar de deal wordt betaald in cash en aandelen.

Teamleader haalde vorig jaar nog 18,5 miljoen euro op bij Fortino Capital, Keen Venture Partners en Participatiemaatschappij Vlaanderen. De Wit sluit nieuwe overnames niet uit en noemt specifiek aannemers en bouwbedrijven als sectoren waarin hij actiever wil worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-03T09:46:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.