Derde Cyber Security Convention komt naar Mechelen

De derde editie van de Belgian Cyber Security Convention (BCSC) vindt dit jaar plaats op 16 oktober in het Lamot Congres Centrum, in Mechelen. De organisatoren, de Cyber Security Coalition en het Federaal Centrum voor Cyber Security, onderstrepen het onmiskenbare belang van cybersecurity voor bedrijven, overheid en particuliere organisaties.

De BCSC is met meer dan 650 bezoekers, uitgegroeid tot een plek waar it-security-experten en gewone bedrijven of organisaties elkaar op Belgisch niveau kunnen ontmoeten. De behoefte aan inzichten, kennis, technologie, ondersteuning en dienstverlening met betrekking tot cyberbeveiliging en gegevensbescherming is dan ook groot. Een recente IBM-studie wijst uit dat de gemiddelde kost van een datalek - wereldwijd - ongeveer 4,3 miljoen euro bedraagt. Met zulke bedragen zijn de uitdagingen voor het bedrijfsleven en instellingen dus niet te ontkennen.

De BCSC19 wordt ondersteund door het Federaal Centrum voor Cyberbeveiliging België (CCB) en de Belgische Cyber Coalition als medeorganisatoren en partners. Andere belangrijke partners zijn Agoria, Unizo, Risk & Compliance Platform Europe, LSEC, DSP Valley, Febelfin, ISACA, EUKA en Solvay Business School.

Er worden meer dan vijftig sprekers verwacht die volgens vijf inhoudelijke ‘tracks’ worden verdeeld: Governance & Practices, Technology & Innovation, Platforms & Tools, Compliance & Legal en KMO’s. De conferentie richt zich vooral op C-levels (ceo's, cto's, cio's en it-strategen), interne en externe consultants, dpo’s en cyber- of data protection-specialisten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-05T10:39:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.