Derde Cyber Security Convention komt naar Mechelen

virus malware trojan

De derde editie van de Belgian Cyber Security Convention (BCSC) vindt dit jaar plaats op 16 oktober in het Lamot Congres Centrum, in Mechelen. De organisatoren, de Cyber Security Coalition en het Federaal Centrum voor Cyber Security, onderstrepen het onmiskenbare belang van cybersecurity voor bedrijven, overheid en particuliere organisaties.

De BCSC is met meer dan 650 bezoekers, uitgegroeid tot een plek waar it-security-experten en gewone bedrijven of organisaties elkaar op Belgisch niveau kunnen ontmoeten. De behoefte aan inzichten, kennis, technologie, ondersteuning en dienstverlening met betrekking tot cyberbeveiliging en gegevensbescherming is dan ook groot. Een recente IBM-studie wijst uit dat de gemiddelde kost van een datalek - wereldwijd - ongeveer 4,3 miljoen euro bedraagt. Met zulke bedragen zijn de uitdagingen voor het bedrijfsleven en instellingen dus niet te ontkennen.

De BCSC19 wordt ondersteund door het Federaal Centrum voor Cyberbeveiliging België (CCB) en de Belgische Cyber Coalition als medeorganisatoren en partners. Andere belangrijke partners zijn Agoria, Unizo, Risk & Compliance Platform Europe, LSEC, DSP Valley, Febelfin, ISACA, EUKA en Solvay Business School.

Er worden meer dan vijftig sprekers verwacht die volgens vijf inhoudelijke ‘tracks’ worden verdeeld: Governance & Practices, Technology & Innovation, Platforms & Tools, Compliance & Legal en KMO’s. De conferentie richt zich vooral op C-levels (ceo's, cto's, cio's en it-strategen), interne en externe consultants, dpo’s en cyber- of data protection-specialisten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-05T10:39:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.