Dyemansion in de print-zee met Also

3D printen

De Duitse 3d-printspecialist Dyemansion heeft een contract getekend met Also Holding. Het Zwitsers it-distributieconcern wil met Dyemansion aan zijn zij de eigen 3d-printportfolio internationaal uitbreiden.

‘Na twee jaar geleden een Europees partnerschap met HP te zijn aangegaan om hun Multi Jet Fusion-portfolio te distribueren, willen we met de industriële afwerkingsoplossingen van Dyemansion nu de complete waardeketen aanbieden, van productie tot het eindproduct’, zegt Gustavo Möller-Hergt. Volgens de topman van Also Holding is de overeenkomst een verdere stap in de uitbreiding van Also's aanbod en diens competenties in een belangrijke en groeiende markt.

Dat aanbod vindt ondersteuning in een eigen European Centre of Competence voor 3d-printen. In dit centrum heeft de technologieleverancier zijn expertise gebundeld en biedt het wederverkopers en gebruikers van industriële 3d-printtechnologieën, end-to-end-oplossingen en advies over de gehele waardeketen vanuit één bron. Behalve 3d-printers omvat dit ook softwareoplossingen van partners, zoals het Leuvense Materialise en nu dus ook de nabewerkingsoplossingen van Dyemansion, de zogeheten Powerfuse S.

Dyemansion werd in 2015 opgericht en levert een reeks systemen die een eenvoudige print-to-product-workflow mogelijk maakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-19T08:48:00.000Z Cees Visser


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.