Destiny neemt Franse branchegenoot OpenIP over

Cloud-communicatiespecialist Destiny gaat een alliantie aan met de Franse telecomprovider OpenIP. Het bedrijf werd opgericht in 2005 door Laurent Silvestri en is een unified communications provider die zijn diensten volledig via derde partijen aanbiedt. Het werkt met een netwerk van ruim 1.300 it- en telecomintegratoren en -partners.

Destiny bouwt hiermee verder aan zijn Europese expansie, waarbij het in elk land een distributieplatform voor clouddiensten en lokale connectiviteit op poten zet. Met OpenIP kan Destiny nu een totaaloplossing rond clouddiensten aanbieden op de Franse markt inclusief connectiviteit, security, unified communications en voip.

Deze nieuwe internationale stap volgt kort na de instap van Apax Partners als nieuwe investeerder in de Destiny-groep.  Dit Franse investeringsfonds werd door Destiny aangetrokken om de internationale expansie te versnellen en nieuwe overnames op te zetten. 

‘Dit is opnieuw een mooie volgende stap in de internationale expansie van Destiny.  De alliantie met OpenIP geeft ons de mogelijkheid om in de komende jaren versneld te kunnen groeien en zo onze ambitie waar te maken om binnen drie tot vijf jaar naar een omzet van tweehonderd miljoen euro te evolueren’, licht Daan De Wever, ceo van Destiny toe. ‘We willen leidend zijn in de markten waar we aanwezig zijn en kijken verder naar bijkomende overnames op de Franse markt.’

Door de alliantie met OpenIP groeit Destiny uit tot een bedrijf met meer dan driehonderd medewerkers verspreid over kantoren in België, Nederland en Frankrijk. Het stelt zijn vooropgestelde omzet voor 2019 bij naar meer dan tachtig miljoen euro. Laurent Silvestri wordt aangesteld als lid van het managementteam van de Destiny-groep. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-17T11:33:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.