Wolters Kluwer België verkoopt opleidingsdivisie

Nederlandse NCOI koopt Kluwer Opleidingen

Deal handen schudden overname

Wolters Kluwer België verkoopt zijn divisie opleidingen aan het Nederlandse NCOI. Dat is de grootste private speler op de Nederlandse opleidingsmarkt.

De verkoop moet Wolters Kluwer toelaten om beter te focussen op dienstverlening rond bedrijfsinformatie voor marktsegmenten als Legal & Regulatory, Tax & Accounting, and Health & Safety. ‘Het bedrijf kan op die manier investeren in oplossingen en software-applicaties voor advocaten, accountants en regulatoire professionals’, zegt Paul De Ridder, managing director Legal & Regulatory Belgium.

Kluwer Opleidingen wordt dus een deel van de NCOI-groep. ‘Het is onze missie om levenslang leren mogelijk te maken voor elke professional in de Benelux’, aldus ceo Robert Van Zanten. ‘We hebben het grootste respect voor het trainingsaanbod van Wolters Kluwer en hun expertise en we zullen verder investeren in de Belgische trainings- en opleidingsmarkt.’

Kluwer Opleidingen heeft 46 mensen in dienst en draait een omzet van 13 miljoen euro. Een overnamebedrag werd niet bekendgemaakt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-19T15:19:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.