Appian neemt automatiseerder Novayre Solutions over

Puzzel

Appian, bekend van zijn low-code-ontwikkelingsplatform, kondigt de overname aan van het Spaanse Novayre Solutions, ontwikkelaar van Jidoka, een robotic process automation (rpa)-platform. De overname moet Appian een onestopshop voor automatisatie maken, met oplossingen voor workflow, ai en rpa.

Met de overname brengt Appian low-code-ontwikkeling en rpa samen in een platform. Appians case management capaciteiten zijn inbegrepen. Dus als robots fouten of uitzonderingen genereren, zijn mensen ‘in-the-loop’ betrokken om snel correcties uit te voeren. De business-interfaces voor het managen van robots - inclusief monitoring, scheduling en reporting - zijn zowel op het web beschikbaar als op mobiele devices, met mogelijkheden voor analytics en rapportage.

Rpa van Appian zal cloud-rpa en Java-rpa zijn. De nieuwe service zal wereldwijd in de Appian-cloud beschikbaar zijn. Bot-ontwikkelaars kunnen gebruikmaken van een Java Integrated Development Environment (IDE) om geavanceerde robots te bouwen. Ze kunnen ook door Google ondersteunde ai integreren.

‘Appian breidt onze voorsprong in low-code automation uit door rpa toe te voegen’, zegt Appian-topman Matt Calkins. ‘Samen maken de producten end-to-end-proces-orkestratie mogelijk waar mensen, software robots en ai samenwerken op gecoördineerde wijze.’

De financiële voorwaarden van de overname zijn niet bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-08T09:44:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.