Groei noopt Itineris tot aanwervingen

ceo Itineris

Edgard Vermeersch

Itineris, een Gents bedrijf dat software ontwikkelt voor water-, gas- en elektriciteitsbedrijven, zoekt dit jaar zestig nieuwe medewerkers. Itineris haalde verschillende nieuwe contracten binnen,en staat nu voor de grootste groeispurt sinds zijn start in 2003.

Itineris, opgericht door Edgard Vermeersch, groeide de voorbije jaren in een sneltempo tot een bekend softwarebedrijf in de nutssector. Het bedrijf ontwikkelt een softwarepakket, UMAX genaamd, dat water-, gas- en elektriciteitsbedrijven helpt om hun front- en backoffice-processen flexibel te automatiseren. Itineris telt vandaag zo’n 380 medewerkers in België en de VS.

In april vorig jaar haalde de Gentse onderneming nog een grote deal binnen in de VS. Daar zorgt het onder meer voor de automatisering van de volledige back- en frontoffice van het waterbedrijf van New York City. Recent werd een nog groter contract afgesloten met een van de grootste nutsmaatschappijen in de VK. Itineris is ook actief in Nederland, Frankrijk en IJsland.

Om de groei bij te houden, moeten dit jaar zestig nieuwe medewerkers in dienst komen. Concreet zoekt Itineris zowel technische consultants en ontwikkelaars als functioneel analysten. Het gaat om mensen met een achtergrond in informatica en it, maar ook in handelswetenschappen, wiskunde en economie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-02T11:44:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.