Weer tech-event afgelast: Microsoft schrapt Build

Gebouw

De congreskalender raakt steeds leger. Ontwikkelaars hoeven in mei niet meer af te reizen naar Microsoft Build, het belangrijkste evenement van 's werelds grootste softwareleverancier. De ontwikkelaarsconferentie die van 19 tot en met 21 mei in de Amerikaanse stad Seattle zou worden gehouden, is vanwege het coronavirus geannuleerd.

In plaats daarvan wordt er een online evenement gehouden. Maar het is nog niet helemaal duidelijk welke vorm dat krijgt. Snap, het bedrijf achter de app Snapchat, zet een streep door zijn Partner Summit begin april in Los Angeles. Onzeker is het doorgaan van Apple's eigen ontwikkelaarsconferentie, WWDC,. waarvoor nog geen datum bekend was gemaakt. Meestal kiest Apple voor begin juni. Eerder schrapte Google zijn grote ontwikkellaarsconferentie I/O.

De Nederlandse overheid annuleert twee digitale congressen die volgende week in Groningen zouden worden gehouden. Het gaat om Nederland Digitaal en het Fieldlab Digitale Overheid. Ook Mendix World, dat van 2 tot en met 4 juni zou plaatsvinden in de Rotterdamse Ahoy, gaat niet door. In België werd al eerder Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2020 uitgesteld, uit bezorgdheid om het coronavirus. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-13T15:08:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.