Rancher Labs haalt 40 miljoen dollar op

Stijging

Het Kubernetes-platform Rancher Labs heeft in een nieuwe investeringsronde veertig miljoen dollar opgehaald. Een van de investeerders is Telstra, een telecomoperator in Australië. In totaal heeft het bedrijf nu al 95 miljoen dollar aan kapitaalsinjecties gekregen.

Met de nieuwe fondsen wil Rancher Labs focussen op productinnovatie, investeren in go-to-market-activiteiten (marketing en klantenondersteuning) en de markt uitbreiden, naar onder meer 5G-oplossingen, digitale fabrieken, videosurveillance en geconnecteerde voertuigen.

‘In 2019 kenden we een omzetgroei van 169 procent op jaarbasis’, zegt ceo Sheng Liang. ‘Deze financieringsronde is de validatie van de markt en onze technologieën. Net zoals Linux in de jaren 2000 het standaard computerplatform werd voor het datacenter, de cloud en de apparaten, geloven we in principe dat Kubernetes in de jaren 2020 het alomtegenwoordige enterprise computing platform voor heterogene, multi-cloud it-omgevingen aan het worden is.’

Volgens een onderzoek van 451 Research zou wereldwijd driekwart van de grote bedrijven zich op Kubernetes willen richten, waardoor het het dominante platform wordt om zakelijke strategieën aan op te hangen en cloud native-applicaties mee te draaien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-18T15:07:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.