IBGraf neemt twee integratoren over

Puzzel

De Luikse IBGraf-groep, gespecialiseerd in boekhoudkundige en commerciële managementoplossingen bij kmo’s en accountancykantoren, neemt twee integratoren over: het Belgische Plug and Go Info en het Luxemburgse Account It. De groep stelt voortaan 45 mensen te werk en vergroot zijn geconsolideerde omzet tot 5,5 miljoen euro.

IBGraf is sinds veertig jaar actief als integrator in managementinformatica vanuit België (Luik en Waver) en Luxemburg (Windhof). Het bedrijf begeleidt kleine en middelgrote ondernemingen en accountancykantoren bij de analyse van hun noden en bij de implementatie en begeleiding van projecten.

IBGraf gaat nu een alliantie aan met Plug and Go Info, een Waalse integrator die is opgericht in 2012, en Account It, sinds 2002 een bekende speler op de Luxemburgse markt. De acquisitie komt er in volle transformatie van de it-wereld, met de overgang naar saas, de war on talent en nieuwe verwachtingen van Generatie Y en Z. Het betekent niet dat IBGraf zijn stijl gaat opleggen, benadrukt het bedrijf in een persbericht. Plug and Go Info en Account It behouden hun naam, dna, bedrijfscultuur en hun onafhankelijkheid maar kunnen wel profiteren van synergieën op het vlak van organisatie, middelen en strategie.

‘Ik ben erg fier op deze strategische en menselijke alliantie’, zegt Matthieu Moor, medebestuurder van IBGraf. ‘Die past perfect binnen onze visie om een participatief, wendbaar en innovatief bedrijf te zijn waar de mensen – inclusief onze klanten – het fundament zijn van elke informaticaproject.’ Bruno Roloux, medebestuurder van IBGraf onderstreept dat ‘dit een fantastische opportuniteit is om ervaring op het vlak van begeleiding en hr te delen met de collega’s en klanten van Plug and Go Info en Account It’.

IBGraf nam eerder al Webcom2you over, gespecialiseerd in digitale marketing en Rcarré, dat it-oplossingen en diensten aanbiedt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-30T11:45:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.