FttH Council Europe moet op zoek naar nieuwe directeur

Erzsébet Fitori, de directeur-generaal van de FTTH Council Europe, verlaat de organisatie op 31 mei aanstaande De belangenvereniging van de glasvezelindustrie moet dus op zoek naar een nieuwe topman of topvrouw.

Fitori verlaat de Fiber to the Home Council om bij Vodafone in Brussel aan de slag te gaan. Daar wordt ze 'Group Head of European Affairs & Relations'.

‘Wij wensen Erzsébet het beste met haar nieuwe uitdagingen’, zegt Kees De Waard, voorzitter van de De vakvereniging van glasvezelpartijen. ‘We vinden het jammer dat ze weggaat, maar zijn dankbaar voor haar onvermoeibare inspanningen om de Council om te vormen tot een financieel solide, groeiende, invloedrijke en algemeen erkende organisatie die de hele waardeketen van fiber verenigt.’

Momenteel wordt de zoektocht naar een opvolger opgestart, daarvoor is een speciaal comité binnen de Council opgericht. De Waard maakt zich sterk dat de transitie probleemloos zal verlopen. ‘Erzsébet heeft een bekwaam senior managementteam opgebouwd, dat zal bijdragen aan een soepele overgang. Met zo'n bestuur en de solide en gunstige stand van zaken, heb ik er alle vertrouwen in dat we effectief zullen blijven werken in het belang van onze leden en opnieuw een geslaagde FttH-conferentie zullen houden in Berlijn.’

Die conferentie zal doorgaan van 1 tot 3 december. Fitori blijft nog de voorbereidingen daarvan overzien tot ze de Council verlaat. Het wordt haar laatste wapenfeit voor de organisatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-01T16:33:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.