Brightest verhuist naar nieuw kantoor in Genk

Verhuizen

Testspecialist Brightest opent een nieuw kantoor in Limburg. Daarmee toont het bedrijf zijn groeiambitie in de regio. David Vandingenen en Kevin Pieters zullen het kantoor leiden. Doel is om in twee jaar tijd vijfentwintig nieuwe medewerkers aan te trekken.

Brightest groeide sinds de oprichting in 2016 uit tot een toonaangevende speler in software-testing met 65 medewerkers. De keuze voor een extra vestiging is een strategische beslissing, vertelt managing partner Koen De Wilde. ‘Een kantoor in het oosten van het land laat ons toe om nieuwe klanten en medewerkers aan te trekken in de regio. Deze vestiging is een uitvalsbasis om onze activiteit in Brabant en Luik te versterken, maar ook die over de Nederlandse grens, in Maastricht en Eindhoven.’

Met de Hogeschool PXL in Hasselt en de Thomas More-hogeschool in Geel studeert er in de regio heel wat it-talent af. ‘Limburgers werken het liefst in eigen streek’, vertelt Kevin Pieters, die samen met David Vandingenen het kantoor zal leiden. ‘Dat is een opportuniteit voor ons. We zetten sterk in op het aantrekken van lokaal talent dat in de toekomst op ons kantoor en bij onze klanten in de streek aan de slag zal gaan.’ Zelf kennen ze de regio goed: Pieters is afkomstig uit Hasselt en Vandingenen woont in Oudsbergen (Meeuwen). Beiden hebben een jarenlange ervaring in de testingwereld.

De Limburgse vestiging is het derde kantoor voor Brightest, naast het hoofdkwartier in Kontich en het flex-kantoor in de Ghelamco Arena in Gent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-06T10:24:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.