NRB neemt Computerland over

Samengaan

Ict-dienstverleners Computerland en NRB gaan voortaan samen door het leven. ‘De noodzaak van deze transformatie is ongetwijfeld versneld door de coronaviruscrisis en zal een sleutelelement zijn in het economisch herstel na de crisis’, zo klinkt het in een gezamenlijk persbericht.

Computerland is een ict-dienstverlener met hoofdkantoor in Alleur, in de regio Luik, en met kantoren in Gosselies en in het Groothertogdom Luxemburg. Het bedrijf realiseert een omzet van 31 miljoen euro en stelt meer dan tweehonderd mensen te werk. Computerland richt zich vooral op de middelgrote bedrijven in België en Luxemburg, met geïntegreerde oplossingen van Microsoft.

‘De beslissing om toenadering te zoeken tot NRB komt niet als een verrassing. NRB was al een van onze drie grootste klanten. We zijn gewend om samen te werken, hetzij op een ad-hocbasis om experten te leveren voor specifieke projecten, hetzij om samen in consortia op grote contracten te werken. Toetreding tot de NRB Groep creëert grote kansen voor Computerland en haar medewerkers’, zegt Quentin Poncelet, ceo van Computerland.

NRB wordt meerderheidsaandeelhouder van Computerland. Dat bedrijf wordt nu een aparte juridische entiteit binnen de NRB-groep. Er is ook geen verandering in het management van het bedrijf, aangezien Poncelet ceo blijft. Ook de organisatie, de locatie en de missie blijven ongewijzigd.

NRB is een van de grootste ict-spelers in België, met een geconsolideerde omzet van 351 miljoen euro in 2019 en meer dan 2.200 medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-27T18:05:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.