Managed hosting door True

Computable Café

Computable debatteert over security en cloud

Computable Café tijdens ICT-vakbeurzen

 

Computable Café

Ict-vaktitel Computable organiseert tijdens de combineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event op 22 en 23 maart in Brussels Expo het Computable Café. In dit café wordt er op beide dagen om een uur ’s middags een debat gehouden. Experts en beursbezoekers discussiëren hierbij over security in de publieke sector en het cloudgebruik in België.

Tijdens de combineerde ict-vakbeurzen kunnen bezoekers een bezoekje brengen aan het Computable Café, waar debatten, discussies en pub quizzen worden georganiseerd. Daarnaast kunnen bezoekers elkaar en Computable-redacteuren ontmoeten.

Een onderdeel van het programma is het debat om 13:00 uur. Computable-hoofdredacteur William Visterin legt vragen voor aan Computable-experts en beursbezoekers op het gebied van security en de cloud. In een half uur tijd probeert hij antwoord te krijgen op de vragen of security in de publieke sector een voorbeeld of ramp is en hoe het staat met de cloudadoptie in België.

Debat 1: Security in publieke of private sector: is er een verschil?

Tijdens dit debat op woensdag 22 maart 2017 bespreken deelnemers de cybersecurity van de publieke sector. Is dat op orde? Of loopt dit Belgische domein achter? En welke domeinen zijn eventuele koplopers? Jan Guldentops, ceo BA, Jean-Pierre Bernaerts, cio van Indaver/Beltug en Eddy Willems van G-Data zullen aansluiten bij het debat. 

Debat 2: Cloud in België

Op donderdag 23 maart bespreken onder meer Steven Heyde, regional director Benelux bij Trend Micro, Pepijn Palmans, managing director van Stuart en Ann Guinée, project manager Beltug, de meest voorkomende cloudvormen in België. Daarnaast wordt kritisch gekeken of wij op andere landen achterlopen met ons cloudgebruik.

Gratis beursbezoek

Deelname aan Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event is gratis. Wel is registratie noodzakelijk.

Nextel

Nextel

Het Computable Café wordt mede mogelijk gemaakt door Nextel. Kijk voor meer informatie op http://www.nextel.be.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5968325). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.