Ruckus Wireless koopt Cloudpath

Dit artikel delen:
Handen schudden

Wi-Fi-netwerkaanbieder Ruckus Wireless heeft Cloudpath Networks overgenomen, een Amerikaanse leverancier van veilige verbindingssoftware voor Wi-Fi. De hoofdvestiging van Cloudpath Networks is in Westminster, Colorado. Ruckus integreert de Cloudpath-software per direct in zijn 'Smart WiFi'-portfolio voor de grootzakelijke markt, het onderwijs, de detailhandel en het hotel- en horecawezen.

Cloudpath Networks biedt geautomatiseerde software aan voor gecertificeerde Wi-Fi-beveiliging, onder andere in de onderwijssector. Het bedrijf claimt verder de eerste te zijn geweest die Chromebook-apparaten ondersteunde. Het vlaggenschip van het bedrijf is de Wi-Fi-beveiligingssoftware Enrollment System.  

Ruckus Wireless heeft zijn hoofdkantoor in het Californische Sunnyvale staan. Het bedrijf is een wereldwijde leverancier van draadloze oplossingen voor de markt van mobiele internetinfrastructuur. Het bedrijf beschikt over een breed scala aan Wi-Fi-producten voor mobiele telecomaanbieders, internetdienstverleners en grote ondernemingen en zegt wereldwijd zo'n veertigduizend eindgebruikers te bedienen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-26T10:35:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.