QbD optimaliseert computersystemen HistoGeneX

EMR-systeem

HistoGeneX, gespecialiseerd in het ontwikkelen van predictieve biomarkers voor kankerbehandelingen, groeit spectaculair en doet beroep op Quality by Design voor de validatie van zijn computersystemen. Quality by Design is expert in kwaliteitsbewaking voor farmaceutische, biotechnologische en cosmeticasector.

Met deze samenwerking optimaliseert HistoGeneX zijn it-procedures en computersystemen. Zo is het bedrijf in staat de veiligheid van patiëntgegevens te garanderen en bij een audit of overheidsinspectie aan te tonen dat de integriteit van zijn data gewaarborgd is.

HistoGeneX verricht al sinds 2001 onderzoek naar kanker, een branche waarin veel internationale wetgeving van toepassing is voor wat betreft data-integriteit. Processen moeten zo ingericht zijn dat de veiligheid van de patiënt gewaarborgd is. Het is dan ook essentieel dat de gebruikte computersystemen aan alle gestelde eisen voldoen. Daarom ging HistoGeneX op zoek naar een partij ter ondersteuning van audits en overheidsinspecties. Quality by Design helpt de manier van omgaan met computersystemen te optimaliseren en de veiligheid ervan aan te tonen.​

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-14T11:19:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.