SanDisk en Red Hat koppelen Ceph en flash-storage

Leverancier van opensource-software Red Hat en aanbieder van flash storage-oplossingen SanDisk gaan een strategische samenwerking aan. In die alliantie wordt de databeheersoftware Ceph van Red Hat gekoppeld aan het Infiniflash storage systeem van SanDisk. Zo ontstaat een open source software defined storage-omgeving die draait op flash-technologie.

De gezamenlijke oplossing moet voorzien in de behoeften van middelgrote tot grote bedrijven. Het gecombineerde aanbod is gericht op organisaties die worstelen met het beheer van de exponentiële groei van data. Het systeem is schaalbaar waardoor stapsgewijs kan worden uitgebreid naar een grotere capaciteit.

De leveranciers richten zich op organisaties die een schaalbare storage-omgeving zoeken voor hun cloud-infrastructuur en daarbij gebruik willen maken van open standaarden. 

Ranga Rangachari, storage-directeur bij Red Hat, denkt dat de oplossing de potentie heeft om de huidige traditionele storagemarkt, waar nog veel gebruik wordt gemaakt van propriëtaire software. (eigendomsmatige software) te ontwrichten. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-30T10:02:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.